Bezárás

Vállalati értékek

Eredményesség (teljesítmény, hatékonyság)

Eredményesség (teljesítmény, hatékonyság)

A vállalat hosszú távú fennmaradását megcélozva, stratégiai céljait alapul véve folyamatosan törekszünk az eredményes és hatékony (idő- és költséghatékony) munkavégzésre, a kiemelkedő teljesítményre.

 

Elkötelezettség, lojalitás

Elkötelezettség, lojalitás

Elkötelezettek vagyunk mind piacaink és vevőink, mind munkavállalóink irányába viszonossági és partneri alapon. Ezt az elkötelezettséget munkavállalóinktól is elvárjuk, akik tevékenységükkel, viselkedésükkel, valamint a vállalati célok melletti kiállásukkal bizonyíthatják cégünk iránti hűségüket és megbízhatóságukat.

Megoldás-orientáltság, innováció

Megoldás-orientáltság, innováció

Folyamatos fejlődésünk az új dolgok befogadásán, és az új műszaki megoldások folyamatos keresésén alapul. Ez a gyártási folyamatok hatékonyságának növelésére való törekvést is jelenti számunkra. Munkavállalóink újító szelleme a garancia gyártási folyamataink tökéletesítésére.

Felelősségvállalás

Felelősségvállalás

Felelősséget vállalunk döntéseinkért mind munkavállalóink, mind vevőink felé. Fontos, hogy a felelősségvállalás egyéni szinten is jelen legyen: hiszen mindenki felelős az általa végzett tevékenységért, az átvett eszközökért, anyagokért, valamint a vállalatnál tanúsított viselkedésért.

 

Szakmai kiválóságra való törekvés

Szakmai kiválóságra való törekvés

Vevőink elvárásainak eleget téve magas szakmai színvonalat képviselünk. Munkavállalóink szaktudásukkal és ennek fejlesztésével egyéni szinten is hozzájárulnak ezen érték megvalósulásához, melyhez a vállalatunk támogatást és eszközt biztosít.

Fairség - korrektség

Fairség - korrektség

Ahogy eddig is, úgy ezután is példát kívánunk mutatni a fair- és korrekt magatartásra jellemző hozzáállásból, vevőink és munkavállalóink számára egyaránt.

Kollégánktól is elvárjuk, hogy ebben a szellemben járuljanak hozzá a közös teljesítményhez.