Bezárás

Hírek

Innovációs fejlesztések a Lakics Kft.-nél - Sajtóközlemény2012-02-05 08:59:56

Uniós támogatásból fejleszti technológiáját a Lakics Gépgyártó Kft.

A Lakics Gépgyártó Kft. 212 978 335 Ft uniós támogatást nyert a „Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása” tárgyú pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.
A közel 480 millió forintos összköltségvetésű beruházás keretében a vállalkozás új gyártástechnológiát valósíthat meg.

Innovációs fejlesztések a Lakics Kft.-nél - Sajtóközlemény

uszt_logo_rgb

 

A kaposvári és komlói telephelyen, közel 250 főt foglalkoztató vállalkozás, elsősorban szélerőművekhez gyárt motor- és generátorházakat. A Kft. dinamikus fejlődését az a tulajdonosi szemlélet segítette elő, hogy a folyamatos fejlődés és fejlesztés, az innovatív gondolkodás főszerepet kap a vállalkozás működésében.

A vevői igények folyamatos bővülése, változása a cég vezetőségét arra ösztönzi, hogy technológiáját, emberi erőforrását bővítse, fejlessze. Az uniós támogatással lehetőségük nyílik termékportfóliójuk bővítésére gyártó kapacitásuk növeléséve, az innovációs gyártástechnológia kidolgozásával, és a humán erőforrás támogatásával.

A beszerzések során két forgácsoló művel, mérőgéppel, hegesztési varratvizsgáló készülékkel, hegesztő- és egyengető gépekkel, valamint logisztikai- és irodatechnikai berendezésekkel bővíti eszközeit a Lakics Kft.

 

MM_logo

 

EU_ERFA

 

Névtelen


Vissza az előző oldalra